Krkovička v alobalu
Recept využijete, když vám po grilovačce zbyde nějaké maso, uzeniny a zelenina:-)
Na porci budeme potřebovat: Plátek marinované vepřové krkovičky, klobásu nebo párek, půlku cibule, půlku papriky, tři žampiony a alobal. Použít můžete i jinou uzeninu, případně ji vynechat, stejně tak můžete zaměnit i zeleninu:-)
Cibuli i žampiony nakrájíme a osmahneme na pánvičce.
Na alobal položíme plátek masa a navršíme na něj cibulovožampionovou směs.
Nahoru položíme klobásu a půlku papriky. Klobásu můžeme předem také opéct, nebo ji nakrájíme a opečeme spolu se žampiony.
Alobal pevně zabalíme, aby nevytékala šťáva, a vložíme na plech do trouby.
Tady po vytažení z trouby .... šťávy to pustilo opravdu hodně:-)
A tady na talíři .... jako příloha se hodí brambory nebo rýže.
Na porci budeme potřebovat: Plátek marinované vepřové krkovičky, klobásu nebo párek, půlku cibule, půlku papriky, tři žampiony a alobal. Použít můžete i jinou uzeninu, případně ji vynechat, stejně tak můžete zaměnit i zeleninu:-)
Cibuli i žampiony nakrájíme a osmahneme na pánvičce.
Na alobal položíme plátek masa a navršíme na něj cibulovožampionovou směs.
Nahoru položíme klobásu a půlku papriky. Klobásu můžeme předem také opéct, nebo ji nakrájíme a opečeme spolu se žampiony.
Alobal pevně zabalíme, aby nevytékala šťáva, a vložíme na plech do trouby.
Tady po vytažení z trouby .... šťávy to pustilo opravdu hodně:-)
A tady na talíři .... jako příloha se hodí brambory nebo rýže.