pondělí

KRKOVIČKA


Krkovička v alobalu
 
Recept využijete, když vám po grilovačce zbyde nějaké maso, uzeniny a zelenina:-)

Na porci budeme potřebovat:  Plátek marinované vepřové krkovičky, klobásu nebo párek, půlku cibule, půlku papriky, tři žampiony a alobal. Použít můžete i jinou uzeninu, případně ji vynechat, stejně tak můžete zaměnit i zeleninu:-)


Cibuli i žampiony nakrájíme a osmahneme na pánvičce.


Na alobal položíme plátek masa a navršíme na něj cibulovožampionovou směs.


Nahoru položíme klobásu a půlku papriky. Klobásu můžeme předem také opéct, nebo ji nakrájíme a opečeme spolu se žampiony.


Alobal pevně zabalíme, aby nevytékala šťáva, a vložíme na plech do trouby.


Tady po vytažení z trouby .... šťávy to pustilo opravdu hodně:-)


A tady na talíři .... jako příloha se hodí brambory nebo rýže.

 
Přeji všem dobrou chuť:-)
Ajka